Skip to main content

Begeleiding

particulier en organisaties

Rouw

In het leven krijgen we allemaal te maken met verlies van onze dierbaren en soms met onvoorstelbare intensiteit. Soms is een verlies zo groot, zo onverwacht of zo overweldigend, dat we het niet kunnen bevatten en wordt het ons teveel. Soms gaat het na een verlies eigenlijk best goed met ons, leven we door, blijven we overeind. Misschien wel tot onze eigen verbazing of tegen de verwachting van anderen in. Ook dat is normale rouw. Hoe we rouw ook met ons meedragen, op een zeker moment kan het voelen dat de tijd is gekomen om de rouw samen met een professional aan te gaan; omdat we vastlopen in het aangaan van nieuwe relaties, omdat we anders op bepaalde situaties reageren dan we zouden willen of omdat de rouw nu (opnieuw) aandacht vraagt. Hoe het voor jou ook is; je bent welkom met alles wat er is.

Lees meer...

Begeleiding:

Telefonisch consult

Voor advies bij verlies in de school, een organisatie of privé omgeving.

25,-

Lees meer..

Particulier

We nemen de tijd om jouw vraag te verkennen en af te stemmen hoe begeleiding vorm kan krijgen op basis van jouw behoeften.

100,-

Lees meer…

Gezin

Bij begeleiding van een gezin gaan we gezamenlijk om tafel. Dit kan zijn met het hele gezin, of een gedeelte van het gezin.

160,- 

Lees meer…

Lotgenoten

Als je aan een half woord genoeg hebt.

100,-

Lees meer…

Organisaties

Training op maat, studiedag, ouderavond, voorlichting

prijs op aanvraag

Lees meer…