Skip to main content

Particulier

We nemen de tijd om jouw vraag te verkennen en af te stemmen hoe begeleiding vorm kan krijgen op basis van jouw behoeften.

contact:

Particulier

De begeleiding begint altijd met een intakegesprek. Tijdens dit eerste gesprek ontmoeten we elkaar. We nemen de tijd om jouw vraag te verkennen en af te stemmen hoe begeleiding vorm kan krijgen op basis van jouw behoeften. Je kunt rustig nagaan of begeleiding bij mij goed voelt. Na dit gesprek kun je ook van verdere begeleiding afzien.

Een begeleidingstraject verloopt voor iedereen anders. We stemmen altijd samen af. We kunnen van tevoren een beeld schetsen van de hoeveelheid te verwachtten sessies maar we kunnen ook per sessie afspreken wat er nodig is. De intensiviteit van de sessies verschilt per persoon, van wekelijks, tot maandelijks, tot een aantal losse afspraken die je zelf aanvraagt op het moment dat zich iets aandient. Je betaalt nooit meer sessies dan je daadwerkelijk wenst te gebruiken.

Je kunt me altijd eerst vrijblijvend bellen of mailen om te bespreken of rouw- en verliesbegeleiding iets voor jou zou kunnen zijn. 100,- (excl. 21% btw)

De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Werk je in loondienst? Werkgevers kunnen de kosten voor verliesbegeleiding veelal (deels) vergoeden, al dan niet via de bedrijfsarts, vanuit een budget voor persoonlijke ontwikkeling, ziektepreventie en/of -herstel. Ik kan hiervoor een offerte maken (reguliere tarief). Ben je zelfstandig ondernemer? Kosten voor coaching zijn fiscaal aftrekbaar.
Een sessie duurt doorgaans 75 tot 90 minuten.

Prijs:

100,- (excl. 21% btw)

Duur:

75 tot 90 minuten.

Begeleiding:

Telefonisch consult

Voor advies bij verlies in de school, een organisatie of privé omgeving.

25,-

Lees meer..

Particulier

We nemen de tijd om jouw vraag te verkennen en af te stemmen hoe begeleiding vorm kan krijgen op basis van jouw behoeften.

100,-

Lees meer…

Gezin

Bij begeleiding van een gezin gaan we gezamenlijk om tafel. Dit kan zijn met het hele gezin, of een gedeelte van het gezin.

160,- 

Lees meer…

Lotgenoten

Als je aan een half woord genoeg hebt.

100,-

Lees meer…

Organisaties

Training op maat, studiedag, ouderavond, voorlichting

prijs op aanvraag

Lees meer…